Het concept

All you can eat conceptDe Japanse keuken staat bekend om zijn gezonde en verse sushi en smaakvolle teppan yaki gerechten. Restaurant Mikaku biedt je de mogelijkheid om onbeperkt te genieten van deze bijzondere keuken!
 
Je kunt a la carte gerechten kiezen die in kleine hoeveelheden worden geserveerd. Je hebt de keuze uit meer dan 80 verschillende gerechten, voor zowel visliefhebbers, als vegetariers en vleesliefhebbers. Ideaal voor een gezellige avond met vrienden en familie, zakelijke diners of voor een feestelijke gelegenheid. Restaurant Mikaku maakt gebruik van verse vis, het beste vlees en bereidt alle gerechten in eigen keuken.

Reserveer nu telefonisch via 0180 618 298. 

Sushi?Sushi is een Japanse gerecht bestaande uit een hapje rijst met daarop een ingredient, dit kan zowel vis als vlees of groente zijn. Er bestaan verschillende soorten sushi bijvoorbeeld Maki; hierbij wordt een ingredient opgerold in rijst of Nigiri; hierbij wordt het ingredient op de rijst gelegd.

Al snel wordt sushi geassocieerd met rauwe vis en rijst, maar de Japanse keuken biedt veel meer! Uiteraard serveren wij sushi met verse vis, maar daarnaast hebben wij een heerlijke selectie aan warme gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke lamsrack, krokante gepaneerde garnalen (Ebi Furai) of kipspies met Teriyaki saus (Yakitori Kushi)? Voor onze liefhebbers hebben wij zelfs een aantal andere Aziatische gerechten op de kaart gezet zoals gebakken bananen en de bekende Chinese tomatensoep.


PrijzenMaandag Gesloten
Di t/m Do €22,50 p.p.
Vr t/m Zo & feestdagen €24,50 p.p.
Kinderen tot 11 jaar €14,50 p.p.
Let op: Alle frisdranken en alcoholische dranken zit niet bij de prijs inbegrepen!